Choď na obsah Choď na menu

Aubameyang og Dembele spiller hovedrollerne for Barcelonas 3-1-sejr over Celta Vigo

Barcelonas angribere Pierre-Emerick Aubameyang og Ousmane Dembele var for meget for Celta Vigo, da Xavis hold løb ud med 3-1 vindere på Nou Camp. Dembele producerede et ekstraordinært individuelt træk i en fodboldtrøjer efter en halv times tid, da han gik forbi et par Celta-spillere, inden han slog Memphis op, som åbnede scoringen for værterne. Aubameyang udbyggede føringen med et skud på nært hold fra en rebound og scorede igen fire minutter efter pausen, efter mere fint spil fra den genopståede Dembélé. Siden 1. februar 2022 har den afrikanske angriber overgået Real Madrids Karim Benzema (9) som La Ligas topscorer i denne periode.

Celta Vigo, som sluttede med flere anstrengelser på mål end deres værter, trak et mål tilbage kort efter, at Barca gjorde det til 3-0, da Iago Aspas udnyttede en dårlig aflevering fra bagsiden af ​​Marc-Andre ter Stegen. Det var dog alt, hvad gæsterne havde, da pausens indskiftede Jeison Murillo blev udvist i det 58. minut for en sidste mands-fejl. Men sejren blev overskygget af en hovedskade til forsvarsspilleren Ronald Arauajo, som måtte tages af banen i en ambulance i anden halvleg. Vi forventer snart hans ryg i Barcelona trøje. Riqui Puig, der kom fra bænken i pausen for at erstatte Ferran Torres, scorede et af sine egne, men hans mål blev udelukket for offside.

Barcelona beseglede en sejr, der sætter Xavis hold på vej til at sikre sig en plads i den lukrative spanske Super Cup i Saudi-Arabien. Det trøster fans, der elsker Barcelona trøje dybt. Selv med resultatet er manager Xavi langt fra tilfreds med, hvordan hans hold præsterede. "Helt ærligt var det ikke en god kamp, ​​vi spillede ikke godt." Barcelona har allerede syet en plads i top fire og dermed Champions League til næste sæson, bag de allerede kronede mestre Real Madrid. Men Champions League-fodbolden i næste sæson begejstrer spillere i fodboldtrøjer. Xavi vil have hovedpine ved at vælge sit hold i næste uge med så mange spillere, der mangler på grund af skader og udelukkelse.