Choď na obsah Choď na menu

Ydmygelse! Barcelona udklasset af Bayern i Champions League -scenen

Dette Barcelona -hold er blevet smækket af Bayern München igen i Champions League i aftes! Kampene mellem to FCB -klubber er altid ikoniske. Barca har været i uro, siden deres største spiller nogensinde tog en rød og blå fodboldtrøjer af for at forlade Camp Nou til sommer. Catalanerne har ingen skud på mål hele tiden i løbet af kampen, så deres rivaler løber tør 3-0 vindere. Det viste bare, hvor ødelagt Barca egentlig er lige nu. De var ikke i stand til at lukke tingene ned så effektivt trods Bayern falmede i anden halvleg.

Barcelona -manageren var frustreret og indrømmede, at de havde problemer på forhånd. Det er første gang, de har mistet deres Champions League -åbner siden 1997. En flok spillere er utilgængelige, og få spillere havde Barcelona trøje på for at sidde på bænken, så Koeman har været nødt til at indføre en parade af teenagere. For manageren skal han finde ud af, hvordan han slutter foran de to andre hold i gruppen i øjeblikket.

Gerard Pique gav sine tanker om nederlaget. Han insisterer på, at de har konkurreret i første halvleg. Forsvareren tror, ​​at de vil bære fodboldtrøjer for at ende med at konkurrere, når spillerne restituerer. I mellemtiden taler han højt om disse unge som klubbens fremtid. Barcelona bliver nødt til at hente spillere gennem La Masia, selvom de er så langt væk fra Europas bedste hold lige nu.