Choď na obsah Choď na menu

Thomas Tuchel føler, at Chelsea var uheldigt med at forlade Champions League

Chelsea var tæt på at vælte Real Madrid med en sejr på 3-2, men det var nok til at se Real Madrid til en samlet sejr på 5-4. De levede virkelig op til deres fulde potentiale i Chelsea trøje og viste præcis, hvad de er: Herkuliske i ånden, heroisk trodsige over for modgang. Chelsea-chef Thomas Tuchel talte med medierne efter kampen og delte sine tanker om resultatet, da hans hold forlod Champions League i kvartfinalen. "Vi var uheldige. Derfor er vi skuffede." Chelsea var forargede over, at Marcos Alonso fik et mål i anden halvleg afvist ved 2-0 for en håndboldbeslutning, der blev tildelt efter VAR-gennemgang, en beslutning, som Marciniak ikke anmeldte på banen.

Tuchel talte til medierne efter kampen, via football.london, og afslørede, at han 'ingen fortryder' på trods af deres exit fra den berømte turnering som forsvarende mestre. Tilhængere i Chelsea trøje kan lide, hvad han sagde. "Det er den slags nederlag, du kan tage med stolthed som sportsmand." sagde Tuchel efter kampen. "Til sidst var vi uheldige. Vi fortjente at gå igennem efter denne præstation og kamp i dag, men det var ikke meningen." Chelsea har en imponerende dybde på papiret, men den var ikke udstillet på turen til Spanien, da trioen i blå fodboldtrøjer kun skabte to chancer mellem sig.

I mellemtiden var Benzemas kliniske touch og en virkelig storslået assist fra Luka Modric de øjeblikke af effektivitet, Chelsea manglede. Indskiftede Rodrygo scorede i det 82. minut for at sende uafgjort til forlænget spilletid, og Benzema scorede derefter sejrsmålet i en fodboldtrøjer for at sikre, at hans hold gik videre til de sidste fire. Resultatet betyder, at Chelseas europæiske titelforsvar nu er afsluttet, hvor Madrid går videre til finalen i turneringen. Alt i alt var Tuchel klar til at lægge en bue over hele affæren ved at sige, at Blues bare ikke fik afvisningerne.