Choď na obsah Choď na menu

Jadon Sancho afsluttede måltørke, da Manchester United smadrede Villarreal med 2-0

Jadon Sancho har endelig åbnet sin Manchester United-målkonto og smadrede et fremragende slag i sit holds 2-0-sejr over Villarreal. Den 21-årige havde ikke registreret et mål eller assist, siden han tog en Manchester United trøje, men afsluttede den tørke i det sidste minut af kampen i Spanien. Efter at have valgt at skrive under for Bundesliga-klubben, da han forlod Manchester City i 2017, scorede Sancho 50 mål og lavede 64 assists i løbet af fire sæsoner med Dortmund.

Den tidligere spiller, der blev ekspert, Owen Hargreaves, udtalte, at Sancho var den bedste spiller på banen og viste noget af sin Borussia Dortmund-form for Manchester United. Et sekund blev tilføjet i sidste minut af Sancho, der smadrede et skud i taget af nettet, et øjeblik af betydning og måske en ny start for ham. Fans i fodboldtrøjer var glade for ham. Sejren placerer United i toppen af ​​gruppen på 10 point med én spilledag tilbage - det er mod Young Boys, der ligger sidst, den 8. december.

Om Sanchos præstation sagde Caretaker-manager Michael Carrick: "Så glad på Sanchos vegne. Han fik sine sokker af. Han gav alt i Manchester United trøje, til tider var det ikke altid med bolden." Den engelske stjerne tweetede: "Stolt over at score mit første mål for United i den bedste konkurrence i verdensfodbold!" Hans holdkammerat, legenden Cristiano Ronaldo, åbnede scoringen for Manchester United i det 78. minut, før Sancho sikrede sejren i en rød fodboldtrøjer.