Choď na obsah Choď na menu

PSG 4-1 Brugge: Kylian Mbappe og Lionel Messi scorede begge brag

Kylian Mbappe og Lionel Messi scorede begge to gange, da Paris Saint-Germain straffede Brugge 4-1 i deres sidste Champions League-gruppekamp tirsdag. Da den franske klub allerede var klar til knockout-stadierne, var dette stort set en mulighed for PSG til at spænde musklerne, og dets stjerner i fodboldtrøjer hjalp bestemt til at gøre det. Et nederlag til Manchester City på 5. kampdag betød, at PSG ikke havde nogen chance for at toppe gruppen, så tirsdag aften handlede om at levere en professionel opvisning, hvilket var præcis, hvad de gjorde.

Frankrigs angriber Mbappe bragte Ligue 1-holdet 2-0 i de første syv minutter, og Messi tilføjede en tredje før pausen plus en fjerde med et straffespark efter pausen. Det tog Mbappe til 31 mål i Europas elitekonkurrence, og passerede 30-måls vartegn i en alder af 22 år og 352 dage for at overgå Messi. Det er et bemærkelsesværdigt øjeblik for den unge i PSG trøje. "Vi tog denne kamp seriøst, og vi leverede en komplet præstation," sagde Mbappe. "Vi kan stadig forbedre os."

På trods af den store sejr endte de franske giganter gruppe A på andenpladsen - hvilket betyder, at de sandsynligvis får en svær lodtrækning i ottendedelsfinalen! Men nu vil tilhængere i PSG trøje gerne glemme at bekymre sig. Champions League er fortsat PSGs største mål, og denne kamp tjente som en påmindelse om angrebsevnerne i denne stjernespækkede trup. Det er grunden til, at fans elsker deres fodboldtrøjer. Som et resultat blev Brugge elimineret fra europæisk konkurrence efter at have sluttet nederst med fire point, tre efter Leipzig.