Choď na obsah Choď na menu

Mbappes andet halvt strejke tjente PSG en 1-0 sejr på Saint-Etienne

Kylian Mbappes anden halvlegsslag gav Paris Saint-Germain en 1-0 sejr i Saint-Etienne, da de franske mestere fortsatte deres uundgåelige marts mod Ligue 1-titlen på søndag. Fans i psg trøje var applauderende for ham. Den 20-årige Mbappe fyrede hjem sin liga-førende 19. mål for kampagnen med 17 minutter tilbage. PSG, endnu en gang uden sårede par Neymar og Edinson Cavani, var tæt på at score seks minutter tidligere gennem Angel Di Maria, mens Julian Draxler blev nægtet af en fin Stephane Ruffier, der reddede tidligere i halvdelen.

"Vi tabte til et mål fra ingen steder ... En 20-årig, der snart vil være den bedste spiller i verden", sagde Saint-Etienne træner Jean-Louis Gasset. Brugt billige fodboldtrøjer, bliver han den første franske spiller i 45 år for at nå det efter 18 optrædener i en sæson i den franske topflyvning. Mbappe så et skud godt reddet af hjemme målmand Stephane Ruffier i en undervældende første halvdel. PSG fik overhånden, da Mbappe blev slået igennem af Daniel Alves og slået Ruffier fra tæt rækkevidde til net hans 19. mål i 18 optrædener i Ligue 1 denne sæson. Et sene set-stykke kom til ingenting for Les Verts, da PSG forseglede en 20 sejr fra kun 23 Ligue 1-spil denne periode.