Choď na obsah Choď na menu

Ronaldo viste sig afgørende

Cristiano Ronaldo var klar til at lede Juventus til sejr, da de slog Sassuolo 3-0 på søndag og restaurerede en 11-punkts pude på topmødet i Serie A. Fans i Juventus trøje er meget stolte af Ronaldo. Ronaldo viste sig afgørende og scorede i det 70. minut, da Sami Khedira fandt nettet først i Modena med sin tyske Emre Can slotting i de tredje fire minutter fra tiden. Det gjorde det muligt for ham at nå de 20 mål markering for 18/19 sæsonen - hvilket gør det til den utrolige 13. år i træk for at nå milepælen. Khedira lagde et billede på twitter af ham og Ronaldo, med ordene: "Tilbage til vindende måder med en god holdpræstation i Sassuolo. Tak for hovedpine i aften @ Cristiano ... "

Det er en mærkelig situation for en spiller, der har været almindeligt set som Bianconeri's fremtid i nogle år nu, og en, der behøver at holde sin plads i XI lige så meget som 100 millioner kroner mand Ronaldo. Brugt billige fodboldtrøjer, giver Ronaldo ikke fansen nede. Vinderen, som blev sikret af målene fra Sami Khedira og Emre Can, der smedede Ronaldo's header, satte Juventus klar på toppen af ​​Serie A med 11 point. Inter Milan er tredje - 20 point bag Juventus - efter at have slået fremme Parma 1-0 på lørdag, for deres første liga vinde i 2019. Juventus var igen uden sin berømte BBC forsvar af Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini, men vil være håber at få dem tilbage til det første ben i Champions League-kampen på Atletico Madrid den 20. februar.