Choď na obsah Choď na menu

17. 5. 2017

Arsenal holder liv i top fire-drømmen efter ny sejr

Det var tydeligt at se fra kampens begyndelse, at Arsenal havde brug for tre point i hjemmekampen mod Sunderland. Det står klart, efter at Arsenal vandt 2-0 hjemme over bundproppen Sunderland. Alexis Sanchez, helten af spillet, klædt Arsenal billige fodboldtrøjer scorede begge mål for at hjælpe Arsenal med at holde drøm til Champions League. Med sejren har Arsenal nu 72 point efter 37 kampe på en femteplads.

The Gunners lagde et tungt pres på gæsterne og allerede efter ti minutter havde Oliver Giroud og Hector Bellerin mulighederne for at bringe hjemmeholdet i front. I anden halvleg fortsatte Arsenal med at presse på mod Sunderland-målet og efter 73 minutter kom forløsningen. En bold i dybden til Mesut Özil blev lagt på tværs til en fri Alexis Sanchez, der uden problemer kunne bringe The Gunners i front.

Den chilenske målscorer stoppede imidlertid ikke her. Med ti minutter tilbage af kampen viste Oliver Giroud overskud og headede et indlæg på tværs til Alexis Sanchez, som fordoblede føringen. Alle fans havde en Arsenal trøje blev jublet for deres helt Alexis Sanchez, han er så modig at redde Arsenal. Der blev ikke scoret mere i kampen og dermed vandt The Gunners 2-0 og holder derfor liv i drømmen om top fire.

Wenger roste Sanchez bagefter for at have spillet videre med skade, og selv om holdets stjerne ikke altid har leveret de store lejligheder denne sæson, gjorde han det samme i aften.