Choď na obsah Choď na menu

14. 4. 2017

Cristiano Ronaldo sænker Bayern i CL-brag i München

Cristiano Ronaldo blev onsdag historisk, da han scorede sit mål nr. 100 i europæiske turneringer. Ronaldo scorede to gange i kongeklubbens 2-1-sejr over Bayern München i Champions Leagues kvartfinaler. Fantastic, ventilatorer bar en Ronaldo billige fodboldtrøjer var alle glade for at fejre deres idol nye rekord.

Bayern gik til pause foran 1-0, men Real Madrid kom ud til anden halvleg med fuldt fokus. Gæsterne tog et hurtigt frispark, og Carvajal stormede afsted i højre side. Han sendte bolden ind i feltet, hvor Ronaldo i løb helflugtede den i netmaskerne til udligning 1-1. Ronaldo var dog ikke færdig med at brillere. Efter 77 minutter sørgede Asensio for oplægget. Bolden blev spillet ind i Bayern-feltet, og Ronaldo bragte gæsterne foran 2-1.

Det var portugiserens mål nummer 100 i europæiske klubturneringer og et særdeles vigtigt af slagsen. Den CR7 Cristiano Ronaldo trøje nå et nyt højdepunkt i hans karriere.

Med sine to scoringer kom Cristiano Ronaldo op på i alt 100 mål i de europæiske turneringer, og den 32-årige portugiser er den første spiller i historien, der når den milepæl. Det er ikke sikkert, at Cristiano Ronaldo får lov at beholde sin rekord ret længe. Lionel Messi er lige i hælene på sin evige rival.