Choď na obsah Choď na menu

8. 5. 2017

Real Madrid-reserver svarer Barcelona igen

La Liga titel race bliver mere og mere intens, Mange fodboldfans havde deres support teamets billige fodboldtrøjer til at vise deres støtte. Real Madrid havde ingen problemer med at hive en storsejr over Granada i land og beholder dermed fordelen i toppen af La Liga.

Real Madrid bankede lørdag aften Granada med hele 4-0 på udebane. Alle fire mål blev scoret inden for de første 35 minutter - og det blev de af James Rodriguez og Alvaro Morata. Reserverne slog til og sørgede for en overbevisende sejr på 4-0 ude over Granada, der allerede var sikker på at rykke ude af den bedste spanske fodboldrække.

James Rodriguez præstation chokerede alle fans. Rodriguez bragte Real Madrid trøje sæt Madrid på vej med to mål i de første 11 minutter, den første scorede med låret fra en hel gård ud, den anden med hovedet i hektar plads midt i straffesparken. Angriberen Alvaro Morata hamrede to mål mere ind på fem minutter efter godt og vel en halv time, og så var kampen reelt afgjort. Og det gjorde Zidane meget glad at se, hvordan reserverne præsterede i den overbevisende sejr.

Hovedstadsklubben mangler nu kun syv point i deres sidste tre kampe for at blive kronet som mester. Dermed er Real Madrid igen á point med FC Barcleona i toppen af La Liga. Barcelona har førstepladsen grundet bedre målforskel, men Real Madrid har en kamp i hånden.