Choď na obsah Choď na menu

12. 5. 2017

Uafgjort sikrer United første Europa League-finale

Manchester United udsendte i tirsdags billetinformation ud til alle klubbens medlemmer omkring billetsalget til en eventuel Europa League-finale. Den engelske storklub sikrede med 1-1 en plads i finalen i Europa League for første gang i klubbens historie. Det var en meningsfuld sejr til den Red Devil, fans havde rødt billige fodboldtrøjer jublet for Manchester United.

Den samlede sejr lyder på 2-1, og kampen blev en hidsig affære med slagsmål og udvisninger efter Celtas sene udligning, hvor en enkelt spansk scoring ville ændre det hele. Den var lige ved at komme i de døende sekunder, men United overlevede.

Allerede efter bare 17 minutter blev Daniel Wass, Pione Sisto og resten af Celta Vigo sendt mod et endegyldigt Europa League-exit. Her sendte Marcus Rashford et indlæg direkte i panden på Marouane Fellaini, som havde Manchester United trøje ingen problemer havde ved at passere målmanden. Paul Pogba brillerede med lækkerier og boldkunst i de første ti minutter, hvor United virkede på rette vej, efter at Celta havde indledt bedst.

Desværre for det spanske hold var 1-1 ikke nok til at gå videre sammenlagt, da Manchester United altså havde et mål fra den første kamp at gøre godt med. Manchester United er derfor nu klar til Europa League-finalen den 24. maj, hvor Ajax venter.