Choď na obsah Choď na menu

9. 11. 2015

Virkelige taber som Barca flytte til toppen af La Liga

Træg Real Madrid led et overraskende 3-2 nederlag i Sevilla, så en Neymar-inspirerede Barcelona, ​​3-0 sejrherrer i Villarreal, at flytte tre punkter klart i toppen af ​​La Liga på søndag.

En dejlig svirp og flugter fra Neymar tillod ham at gennemføre en dobbelt i Barcelonas eftertrykkelig sejr før Sevilla kæmpede tilbage bagfra til hånd Rafael Benitez hans første liga nederlag som Real Madrid manager.

Virkelige var gået fremad gennem en spektakulær overliggende spark fra Sergio Ramos efter 22 minutter, men Ciro Immobile fyret hjem minutter før pausen og perfekt udførte træk blev scoret af Ever Banega at sætte Sevilla foran i det 61. minut.

Benitez side rejst deres spil, men Fernando Llorente scorede igen med et hovedstød fra et modangreb i det 75. minut og stedfortræder James Rodriguez 'overtid mål var for lidt for sent til Real, der har lidt nederlag i Sevilla, ligesom Barcelona havde sidste måned.

Den in-form, brasilianske Neymar, som nu fører La Liga scoring diagrammer med 11 mål, åbnede scoringen for Barcelona med en klinisk afslutning, der har været nedsat af et forsvar-splitting pass fra Sergio Busquets efter 60 minutter.

Neymar og Luis Suarez er kommet i forgrunden i fraværet af skadede talisman Lionel Messi og Suarez konverteret et straffespark i det 70. minut efter en fejl af Jaume Costa på Munir El Haddadi.