Choď na obsah Choď na menu

5. 4. 2017

Zlatan redder United i overtiden

Manchester United måtte kæmpe hårdt for at få et point, da Everton kom på besøg på Old Trafford. Det blev til endnu et skuffende pointtab mod Everton, selvom Manchester United reddede 1-1 i overtiden. Og denne gang Ibrahimovic reddede United igen, som klædte rød billige fodboldtrøjer scoret i såre tid.

Everton kom foran efter 22 minutter, da et hjørnespark blev headet højt op i luften af Ashley Williams. Phil Jagielka opsnapper bolden, og får på mærkværdig vis bolden ind bag David De Gea. Stillingen ved pausen var derfor 1-0 til Everton, og i håbet om at få vendt kampen på hovedet satte Jose Mourinho Paul Pogba på banen fra anden halvlegs start. Med 20 minutter tilbage fik United endelig bolden i nettet, men Zlatan Ibrahimovics hovedstødsscoring blev annulleret for offside. Det Manchester United nummer 9 Zlatan Ibrahimovic trøje er altid kan finde måder i fare. Målet var Zlatans 27. i denne sæson.

Zlatan Ibrahimovic, der stod for udligningen, var frustreret over Evertons mål og mener ikke, at United skabte nok chancer. Zlatan omsatte sikkert straffesparket, men målet kom alt for sent, og United kunne ikke nå at jagte sejren efterfølgende. Med det ene point må United fortsat se langt efter toppen i ligaen i Premier League.